GRATTIS ELIN !


4 riktigt fula


Två favoriter på ambros kür


Jag lever

Haha, hej på er ! Vet inte varför jag inte har uppdaterat på senaste har bara inte orkat+ att jag inte har något att skriva om, men jag uppdaterar när jag känner för det, PUSS ♥

kaos på vårdecentralen

Åh, vilken dag det varit. Idag var jag på vårdcentralen och skulle ta några blodrov. Sen när hon precis var klar så svimmade jag... sen när jag vaknade och mådde lite bättre och skulle gå och ta nästa prov så svimmade jag igen, hell yeah! Så nu har jag bara varit hemma och ätit choklad och sovit hela dagen. Igentligen skulle jag vara med på ett uppträdande i stallet idag, men som tur är kunde Emma hoppa in istället! Men nu har jag precis gjort en smoothie och ska åka iväg och kolla på dom iaf och se om jag orkar stanna kvar på middagen puss!
 

We are family in London



Dålig dag i svartvitt

Hela denna veckann har varit skit dålig! Har sovit för lite vilket lett till att jag inte orkat med något...särkilt inte skolan och idag har varit den värsta dagen av alla! Detta är anledningen till den dåliga uppdateringen. Men försöker rädda denna eftermiddag med en caffe latte medans jag pluggar på allt jag inte orkat med denna veckan! 
 
Men något som gör mig glad är att ni kommenterat om vad ni vill ha mer på bloggen och det har helt klart varit mer mode och videobloggar så ska försöka fixa det. Dagens outfit blir däremot svårt eftersom att jag ofta åker till stallet efter skolan och när jag kommer hem har jag på mig ridkläder + att ingen i min familj kan fota bra bilder! Men ska försöka fixa det ibland!
 
Sorry för ett negativt inlägg, men tänker inte fejka att mitt liv och perfekt och på topp hela tiden.
 

Konfirmationsklänning

Ja, är verkligen ute i sista stund nu! Konfirmerar mig om mindre än 1 månad! Planen var att köpa en i London, men hittade ingen där så har kollat runt lite på nätet. Här är några fina jag hittade. Min favorit är lätt den längst ner till höger, vilken är eran? 
 
 

Uppdateringen på topp

Hej, är påväg till stallet nu, ska ha dressyrlektion kl halv 5. Har inte hunnit med bloggen på senaste, men ska försöka fixa lite inlägg när jag kommer hem!


Dagens viktigaste mål

Godmorgon, nu kickar vi igång en härlig Tisdag! Drar jag till skolan, sen är det hem och plugga lite innan matchen ikväll. Vi hörs kyss
 
glöm inte kommentera om vad ni tycker om bloggen på inlägget nedanför! 
 

Hjälp mig att göra bloggen bättre

Ja, hjälp mig att görs bloggen bättre! Jag vill ju få fler läsare till bloggen. Men dom ända som kan ge mig tips om hur bloggen ska blir bättre är ni! Vill ni ha mer biller på Romeo om ridpass, mer mode osv.
 
En sak som jag tror att vi alla är överens om är att uppadetering måste blir bättre, men behöver lite tips nu på vad jag ska blogga om. Ni kan alltid slänga in en önskerubrik om ni får tid och lust ;)

Q/A

Q:Kan du inte göra ett inlägg om vad du köpte i London? Och lämna inget ute, vi vill se allt ;)
 
A: Ska absolut försöka fixa det :)

bracelets


Några riktigt fula bilder, haha



 

Smoothie at Emma's place

Godmorgon sunshines! Var hos Emma igår kväll med Julia och Celine, orkade inte gå hem så sov över här. Vi gick upp för en stund sen och har precis ätit frukost, jag ska dra hem nu för att plugga lite till innan jag drar till hoppträningen ikväll. Ska se om jag hinner ut och springa också... tveksam till det. Vi hörs! ♥

RSS 2.0