Önskerubriker som kommer...

...blir en överakning, kändes roligare så! Men det kommer komma upp ett inlägg varje dag kl 10, så då får ni kolla in, nu ska jag fortsätta att packa!

2 stycken fina


Q/A

Vad händer med inlägget om Romeo/ditt hästliv? 
Hur länge har du ridit?
 
Det kommer medans jag är bortrest! Redan skrivet.
 
 

Jag hörde att vi var snygga

Ytterligare 2 bilder från idag, haha topmodel nästa! Nej, men förlåt alla ni på min blogg som inte gillar hästar men vill ju visa alla bilder! Ska dock försöka bättra mig med lite mer mode, mat osv. 
 
Imorgon är det påskafton så det blir upp till stallet tidigt! Romeo vilar imorgon så ska bara fixa alla sysslor och ge honom lite extra mycket godis och äpplen. Taggar årets största godis dag imorgon då + ingen vettig träning på hela veckan känns ju toppen... Jaja, jag äter bara mörkchocklad och rostad majs iaf så det är väll okej  ;) 
 
Sen så har jag satt upp ett mål på bloggen! Inom 4 veckor så vill jag uppnå 100 unika läsare om dagen och jag behöver er hjälp! Hjälp mig att länka bloggen på eran facebook, twitter, grupper, tipsa era vänner osv. Ni tjattade ju jätte mycket på att jag skulle börja blogga så då får ni ju hjäla mig att hålla gnistan uppe, RIGHT?

Romeo markarbete/ dressyr #1


 
Finns en massa fler bilder som kommer komma upp senare + dagens outfit när jag är borta, så håll ut!
 
TACK VÄRLDENS BÄSTA EMMA som var med mig och fotade idag! 

Dåligt

Ja, dagens pass gick inte riktigt super bra, han var väldigt stissig, han kollade runt och lyssnade på allt förutom mig. Ja,ja det kan inte alltid gå bra! Jag är ju inte helt frisk längre så jag orkade inte riktigt rida ordentligt.Det varfokus på volter runt upphöja bommar, så det var ju lösgörande iaf vilket var bra, dock så red jag lite flängit...
Men bara för att jag är så snäll så ska jag ändå redigera lite bilder och lägga upp :)
 
  Senare idag måste jag på gudstjänst för konfan med Emma, K U L  skulle så gärna vilja träna innan också har ju inte kunnat träna på hela veckan nu när jag varit sjuk, men vill ju vara 100 när vi ska åka på måndag så vi får se.... Bilder kommer snart, K R A M

Homemade sushi

Mm, denna goda middag har jag precis ätit. Nu ska jag sätta på GG och gå och lägga mig i tid eftersom jag ska ha dressyrlektion imorgon bitti, hoppas mamma kan filma eller att Emma kan fota, vi får se. 
 
HÖRS IMORGON, PUSS

Önskerubriker

På Måndag åker jag till Ukraina med min konfermations grupp, vi ska dit och jobba på barnhem och hjälpa till lite och så. Självklart hänger kameran med, dock så vet jag inte hur det är med internet där...antagligen inte. Men jag vill fixa lite tidsinställda till er under veckan, men jag vet inte vad jag ska skriva om! Men så fick jag en idé att det är många bloggare som kör med önskerubriker nu så det tänkte jag också göra!
 
Så skriver en önskreubrik som t.ex din högsta dröm, favorit plagg osv så skriver jag om det. 
 
 


Dragkamp


Svårt att fota en gosig häst

Här är två bilder från idag. Hade tänkt att fota Mr i hagen idag, men NEJ han har blivit så himla mammig att när jag kommer till hagen så följer han bara efter mig vart jag än går så gick inte att få en vettig bild. Och när han väl gav upp så ställde han sig och käka istället, haha!  SÅ det hela slutade med att jag fotade Zirocco iställetVi hade en mysig barbacka tur i skogen iaf :) 
 
Skolan imorgon nu då för första gången på hela veckan, skönt att vara igång igen faktiskt ,men måste plugga lite nu så hörs vi imorgon igen! Puss ♥

 
 
 

Bloglovin

Nu är även B L O G L O V I N fixat, duktig tjej! Så tryck bara på markeringen uppe i högra hörnet och tryck på FOLLOW! Inte så svårt va? ;)
 

OmelettFrukost

Godmorgon folket! Mår mycket bättre idag men är hemma iaf, blir skolan imorgon. Förmiddagen ska senderas med lite plugg att ta igen men  som ska kompenseras upp med lite läsning i SOLO. Senare ska jag åka upp till stallet och ta hand om bebis, skulle igentligen haft dressyr/markarbete idag, men ska se om jag kan skjuta på det till fredag istället, vill verkligen inte bli mer sjuk nu innan jag ska åka iväg nu på påsk. 
Ha en BRA morgon nu så hörs vi senare! 
 
Det var någon som frågade om ett inlägg om Romeo så ska fixa det i eftermiddag!

Ny design

Ja, nu har jag suttit och fixat med designen, är faktiskt RIKTIGT NÖJD! Nu får vi bara hoppas på att jag håller uppe
motivationen, och det är delvis upp till er ;) Nu ska jag bara fixa BLOGLOVIN så hörs vi imorgon
 
 

I want to be the gril you point to and say "That's her".


Trav på prinsen 13/03/01


RSS 2.0